top of page
Eveo_personal_2347.jpg
personal_6341.jpg

Jobba hos Eveo

Vi växer och behöver ständigt nya medarbetare. Vi är långsiktiga och stabila. 

 

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av Eveo och känner att din personlighet och erfarenhet passar in i vår företagsfilosofi så är du välkommen att skicka ditt CV till oss på jobb@eveo.se

På Eveo får du själv bestämma hur mycket du vill arbeta – deltid eller heltid. Din introduktion på arbetet är självklart betald. Tillsammans med din chef lägger ni upp ditt arbetsschema. När du börjar din anställning sker det via en särskild visstidsanställning. Inom ett år har du möjlighet att konvertera din anställning till en tillsvidareanställning.

 

Vi har kollektivavtal via vårdföretagarna. Det innebär bland annat att du har rätt till årlig lönerevision, att du är försäkrad på din arbetsplats och att vi avsätter pension till dig.

 

Vi gör vårt allra bästa så att du ska få det stöd du behöver för att kunna göra ditt arbete bra. Det betyder att om det finns arbetsmiljöproblem eller att anhöriga och kunder vill att du ska göra något som du inte är bekväm med, så hanterar vi det. För oss är det viktigt att ha en bra dialog kring hur det löpande arbetet fortgår. Vi har en egen ergonomistudio där vi kan simulera olika förflyttningssituationer. Vi deltar i det pågående omvårdnadslyftet. Det innebär att om du läser till undersköterska samtidigt som du arbetar, finns det möjlighet för dig att göra det på betald arbetstid.

 

När du arbetar på Eveo är vi din arbetsgivare. Inte kunderna.  Vi erbjuder också friskvårdsbidrag på 2000 kr/år efter endast 3 månaders anställningstid.

Jobba hos oss

Vill du vara en del av Eveo och känner att din personlighet och erfarenhet passar in i vår företagsfilosofi så är du välkommen att skicka ditt CV till oss via formuläret eller på jobb@eveo.se. I din ansökan ser vi också gärna att du berättar var du vill arbeta och hur mycket du vill arbeta.

Tack för din ansökan!

bottom of page