top of page
Eveo_personal_2347.jpg
personal_6341.jpg

Jobba hos Eveo

Eveo är ett vård- och omsorgsföretag som erbjuder hemtjänst, ledsagning och avlösning med hög kvalitet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder engagerad, empatisk och personlig hjälp. En förutsättning för att lyckas med det är att du som medarbetare känner dig delaktig i verksamheten och att du är villig att ta ansvar för att omsorgsarbetet ska vara på kundens villkor.

 

Vår filosofi är enkel. Vi vill ge kunden inflytande över omsorgen. Det ställer höga krav på dig som medarbetare, dels i fråga om kompetens, dels i fråga om ansvarskänsla, flexibilitet, lyhördhet och social förmåga. Vi arbetar med människor och du är vårt ansikte utåt. Det gör dig till ambassadören för vårt företag och vår företagsfilosofi. Därför är det viktigt för oss att du trivs med ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

 

Vi söker löpande vårdbiträden och undersköterskor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av Eveo och känner att din personlighet och erfarenhet passar in i vår företagsfilosofi så är du välkommen att skicka ditt CV till oss på jobb@eveo.se

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via telefon, så vänligen skicka först in ansökan via den ovannämnda e-postadressen. Därefter hör vi av oss. I din ansökan ser vi också gärna att du berättar var du vill arbeta och hur mycket du vill arbeta.

 

Anställningsvillkor

På Eveo får du själv bestämma hur mycket du vill arbeta – deltid eller heltid. Om du vill arbeta heltid innebär det att du måste kunna arbeta någon helg eller kväll, beroende på hur beläggningen ser ut. Tillsammans med din chef lägger ni upp ditt arbetsschema. När du börjar din anställning sker det via en allmän visstidsanställning. Inom ett år har du möjlighet att konvertera din anställning till en tillsvidareanställning.

 

Vi har kollektivavtal via vårdföretagarna. Det innebär bland annat att du har rätt till årlig lönerevision, att du är försäkrad på din arbetsplats och att vi avsätter pension till dig.

 

Som arbetsgivare vill vi vara tydliga med vad vi förväntar oss från dig och vad du kan förvänta dig från oss. Vi gör vårt allra bästa så att du ska få det stöd du behöver för att kunna göra ditt arbete bra. Det betyder att om det finns arbetsmiljöproblem eller att anhöriga och kunder vill att du ska göra något som du inte är bekväm med, så hantera vi det. För oss är det viktigt att ha en bra dialog kring hur det löpande arbetet fortgår. Vi har en egen ergonomistudio där vi kan simulera olika förflyttningssituationer. Vi deltar i det pågående omvårdnadslyftet. Det innebär att om du läser till undersköterska samtidigt som du arbetar, finns det möjlighet för dig att göra det på betald arbetstid.

 

När du arbetar på Eveo är vi din arbetsgivare. Inte kunderna. Det betyder bland annat att om en kund vill att du skall göra något som det inte finns utrymme för i ditt schema vill vi att du kontaktar arbetsledningen för att kontrollera att det önskemålet fungerar med ditt schema och då att inte någon annan blir lidande. Vidare kan inte kunderna välja personal, men de kan såklart önska personal. Och du kan också önska vilka kunder du vill gå till. Vi försöker tillgodose det i möjligaste mån. Men vi måste få ihop helheten och vi schemalägger generellt efter område. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag på 2000 kr/år.

Jobba hos oss

Vill du vara en del av Eveo och känner att din personlighet och erfarenhet passar in i vår företagsfilosofi så är du välkommen att skicka ditt CV till oss via formuläret eller på jobb@eveo.se. I din ansökan ser vi också gärna att du berättar var du vill arbeta och hur mycket du vill arbeta.

Tack för din ansökan!

bottom of page