top of page
Image by Joakim Aglo

Kvalificerad och personlig hemtjänst i Sollentuna

Sedan starten i Sollentuna 2010 har Eveo sakta men säkert växt från en bas i centrum till att ha kunder i alla kommundelar. Våra lokala chefer har stark förankring i området. Likaså har flera i personalgruppen varit med oss ändå från början. Vår ambition är att långsiktigt utveckla vår verksamhet för att på det viset kunna ge omsorg på allra bäst vis. 

 

På Eveo vet vi att alla är olika. Därför anpassar vi oss efter dig. Vi vill att du ska få samma personal så ofta som det bara går och att du ska vara informerad om vad som händer kring din omvårdnad. Våra erfarna vårdbiträden och undersköterskor får alltid rätt information så att de vet precis vad som ska göras och de schemaläggs på de tider du önskar. Det gör att vi kan skicka förenklad och avpersonaliserad version av din genomförandeplan till dig och/eller dina anhöriga. Du kan enkelt kommentera den direkt för eventuella ändringar.

 

Dagen innan får du och/eller dina anhöriga besked via SMS eller mail vem som ska komma och vilken tid. Vid eventuella förändringar hör vi alltid av oss. Du kan självklart svara på vårt SMS och då kommer dina/era synpunkter direkt in till planeringen.

 

Eveo är medlem i Vårdföretagarna och har kollektivavtal. Vi har tillstånd från IVO att bedriva hemtjänst, ledsagning och avlösning. Trygghet, delaktighet och inflytande är våra värdeord. Organisationen är välfungerande och har fått bra betyg i Socialstyrelsen enkät -"Vad det äldre tycker om äldreomsorgen". Vi har ett mycket välfungerande samarbete med kommun och andra omsorgsaktörer.

eveo_JEH5703-A4.jpg

Sollentuna kommun

Sollentuna kommuns växel har telefonnummer 08-579 210 00. Be att få prata med en biståndshandläggare på vård- och omsorgskontoret.

bottom of page