top of page
_JEH5510.jpg
En trygg och personlig hemtjänst

Eveo har som verksamhetsidé att erbjuda omsorg och service där kompetens, kontinuitet och transparens är nyckelord. I nära samråd med kommuner, kunder, partners och medarbetare har vi tagit fram funktionella processer där vi förverkligar ditt biståndsbeslut efter hur du vill ha det. Vi arbetar för att du och dina anhöriga ska känna både trygghet och stöd i samarbetet med oss på Eveo. Vi ger dig bra hemtjänst med hög kvalitet.

Det är du som bestämmer utförare av omsorgen

Kundval inom äldreomsorgen innebär att det är du som bestämmer vilken utförare som ska utföra omsorgen hemma hos dig. Vi vill att du ska få samma personal så ofta som det bara går och att du ska vara informerad om vad som händer kring din omvårdnad. Våra erfarna vårdbiträden och undersköterskor får alltid rätt information så att de vet precis vad som ska göras och de schemaläggs på de tider du önskar, i den mån det går. Vi skickar en digital förenklad och avpersonaliserad version av din arbetsplan till dig och/eller dina anhöriga. Du kan enkelt kommentera den direkt för eventuella ändringar.

 

Dagen innan alla besök hos dig får du och/eller dina anhöriga besked via SMS eller mail vem som ska komma och vilken tid. Vid eventuella förändringar hör vi alltid av oss. Du kan självklart svara på vårt SMS och då kommer dina/era synpunkter direkt in till planeringen

 

Eveo är medlem i Vårdföretagarna och har kollektivavtal. Vi har tillstånd från IVO att bedriva hemtjänst, ledsagning och avlösning. Trygghet, delaktighet och inflytande är våra värdeord.

 

Vi berättar gärna mer om oss på Eveo, våra medarbetare och våra tjänster. Om du har behov av, men tidigare inte fått hemtjänst, så berättar vi hur du går till väga. Kontakta oss så berättar vi hur du enkelt får tillgång till våra tjänster.

Här kan du läsa mer om hur du blir hemtjänstkund hos Eveo

Telefon

08-559 25 003

E-post

Eveo i sociala medier

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page