Kvalificerad och personlig hemtjänst i Huddinge

Eveo har bedrivit hemtjänst i Huddinge sedan 2012

Sedan starten i Huddinge 2012 har Eveo sakta men säkert växt från en bas i Flemingsberg till att ha kunder i alla kommundelar. Våra lokala chefer har stark förankring i området. Likaså har flera i personalgruppen varit med oss ändå från början. Vår ambition är att långsiktigt utveckla vår verksamhet för att på det viset kunna ge omsorg på allra bäst vis. 

På Eveo vet vi att alla är olika. Därför anpassar vi oss efter dig. Vi vill att du skall få samma personal så mycket som möjligt och att du skall vara informerad om vad som händer kring din omvårdnad. De personal som kommer till dig får rätt information om vad de skall göra och schemaläggs på de tider du önskar. Vi kan så skicka förenklad och avpersonaliserad version av din genomförandeplan till dig och/eller dina anhöriga. Du kan kommentera denna direkt för eventuella ändringar.

Du och/eller dina anhöriga får besked via SMS eller mail på vem som skall komma och vilken tid. Detta meddelar vi dagen innan. Vid eventuella förändringar hör vi alltid av oss. Vi är ett företag som drivs och ägs av vänner och familj. Du kan svara på de SMS:en och då kommer dina/era synpunkter direkt in till planeringen.

Eveo är medlem i Vårdföretagarna och har kollektivavtal. Vi har tillstånd från IVO att bedriva hemtjänst, ledsagning och avlösning. Trygghet, delaktighet och inflytande är våra värdeord.

Organisationen är välfungerande och har överlag fått bra betyg i Socialstyrelsen enkät -"Vad det äldre tycker om äldreomsorgen". Klicka på länken för att kunna ta del av resultatet från den undersökningen

Vi har ett välfungerande samarbete med kommun och andra omsorgsaktörer 

Om du har frågor eller undringar kopplat till Huddinge med anledning av nedläggning av den kommunala hemtjänsten kontakta vår verksamhetschef, Sofie Hadi

Sofi 4948 Kvadrat Bw

 E-post: sofie.hadi@eveo.se

Telefon: 0723586910

Nyheter

Barbro 4783 Kvadrat

Eveos handlingsplan avseende Covid-19
Personalen följer strängerligen Basala hygienrutinen

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...