På Tur med Eveo

Kvinnocenter i Tensta- Hjulsta bjöd in till Hantverksträff på Glömmingegränd. Ett glatt gäng från Eveos nätverk i Flemingsberg mötte upp. Förväntningarna var högt ställda. Många hade sett fram emot en utflykt och nöjet att träffa nytt folk. Och det tycktes som om förväntningarna infriades snabbt. Mötet med personalen på Kvinnocenter blev både hjärtlig och munter. Det tog inte lång tid innan produktionen av pärlramar var i fullgång.

- Det här är fantastiskt inspirerande. Våra äldre är otroligt duktiga på att skapa, säger Nora Yousif, kundansvarig på Eveo.

Till lunch bjöd Kvinnocenter på turkisk Yogurtsoppa med varma, hembakade köttpiroger.  Vilken lycka, kvinnorna var euforiska och samtalen kring bordet handlade om vilka varianter av maten de hade erfarenheter av. 

Det blev ett sista pass av hantverksarbete innan det bar av tillbaka till Flemingsberg. Kvinnorna hade då redan påbörjat planera vad de skulle skapa vid nästa workshop. På Tur med Eveo var något de gärna ville vara en del av. 

- Det känns otroligt kul att vårt initiativ blev så väl mottaget. Med På Tur med Eveo vill vi skapa en naturlig grund för social samvaro och möten. Utflykter kopplade till inspirerande aktiviteter är efterfrågat i hela nätverket. Nu möter vi detta behov, säger Tim Utkutug, utvecklingschef på Eveo.

Img 3721

Img 3719

Nyheter

Barbro 4783 Kvadrat

Eveos handlingsplan avseende Covid-19
Personalen följer strängerligen Basala hygienrutinen

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...