Eveos Dagverksamhet fyller 3 år

Vår mångkulturella Dagverksamhet i Sollentuna fyller 3 år. Det har firats med bakverk, god mat och senioryoga. Ett hjärtligt tack till alla som varit med och bidragit till att verksamheten är plats för gemenskap, samvaro och glädje. Den språkligt anpassade omsorgen, samvaron och de aktiviteterna som Eveo erbjuder har utformas i samklang kundernas individuella krav och önskemål.

Dagverksamheten har hög personalkontinuitet med tillgänglig, kompetent och empatisk personal som bedriver verksamheten flexibelt och lyhört - alltid med kundens behov i fokus. Kunden får en egen kontaktman, som talar kundens modersmål, i samband med introduktionstillfället.

Kunden har ett inflytande över insatsernas och samvarons utformning. Personalen ger kunden sitt stöd i att upprätthålla sitt oberoende och arbetar på ett sådant sätt som säkerställer att kunden kan påverka genomförandet av insatserna i biståndsbeslutet.

Dagverksamheten har som ambition att servera god och kulturellt anpassade luncher. Fokus med verksamheten är att aktivera omsorgstagarna, både socialt och aktivitetsmässigt. Eveo har tagit fram ett aktivitetsprogram med:

- Gymnastisk

- Senioryoga

- Handarbete

- Spel och pussel

- Utevistelser

- Trädgårdsarbete

- Utflykter

- Musik

- Bingo och frågesporter

Bli en del av gemenskapen!

20170215 113834

Img 7894

Nyheter

Barbro 4783 Kvadrat

Eveos handlingsplan avseende Covid-19
Personalen följer strängerligen Basala hygienrutinen

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...