Eveo utvecklar verksamheten på Huddingedagarna

Under årets upplaga av Huddingedagarna var nog regnet det stora samtalsämnet. Humöret på festivaldeltagarna dock på topp och som vanligt dök det upp massor med nyfikna till Sjödahlsparken, intill Huddingecentrum. Det var inte bara loppisborden som lockade utan även mötet med föreningsliv, myndigheter, kommun och bekanta ansikten. 

 Eveo samarbetade som vanligt med Rädda Barnen. Tack vare positiv feed back från föregående år, då en enkel matsatsning fick beröm och tjänade in medel till Rädda Barnen, så lanserades nu Café Eveo.

-  Vi är ett mångkulturellt hemtjänstföretag. Får oss är det helt naturligt att sätt kunden i centrum. Att vi under en dag öppna upp ett café med ett etniskt utbud av mat och dryck var självklart och såklart ge våra cafékunder den bästa servicen. Samarbetet med Rädda Barnen är ju också givande. Allt överskott från försäljningen går till de barn som drabbats av Syrienkatastrofen, säger Tim Utkutug, utvecklingschef på Eveo.

Utbudet på Café Eveo bestod av allt från Bilal Dogans grillade köftes med vitlökssås och sallad, Fatmas och Mines populära turkiska creps (Gözleme) med både spenatfyllning och fetaost med persilja. De såldes även ostfrallor, simit och kanelbullar.  När dagen väl var till ändra var i princip allt utsålt.

- Vi hade full rush från kl. 11 fram till kl. 3. Tältet var packat med nyfikna festivalbesökare. Grillen gick verkligen varm. Det enda vi inte sålde var väl glass, säger verksamhetsutvecklare Bilal Dogan och ler.

Img 8276Img 8179

Img 8252

Nyheter

Barbro 4783 Kvadrat

Eveos handlingsplan avseende Covid-19
Personalen följer strängerligen Basala hygienrutinen

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...