Eveo söker: Kundansvarig Kontaktman Söderort och Haninge

Vi söker en Kundansvarig Kontaktman till vår hemtjänstverksamhet i Stockholm (Söderort) och Haninge. I rollen som Kundansvarig Kontaktman arbetar du i huvudsak med omsorgs- och serviceinsatser ute hos kund. Du namnges som kontaktperson för ett antal kunder och ansvarar för relationen till kunden och dess anhöriga. Du ger trygghet och kontinuitet. Verksamheten utgår från Eveos lokal intill Haninge Centrum.

Uppdrag och ansvarsområde

Du arbetar i huvudsak med omsorgs- och serviceinsatser hos kunder. I egenskap av kontaktman tar du emot nya kunder, ansvarar för den fortsatta relationen med kunden och dess anhöriga samt introducerar personal hos kunden. Du ansvarar för att en genomförandeplan upprättas och hålls uppdaterad med utgångspunkt i vad kunden behöver stöd och hjälp med, när och på vilket sätt. Du skriver och uppdaterar arbetsplaner och ser till att korrekt social dokumentation sker hos kunden. I rollen ingår även att hjälpa till med visst administrativt arbete vid behov.
Du rapporterar till verksamhetschefen och arbetsleds av för området ansvarig Gruppchef.

Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet inom vård- och omsorg, gärna från både kommunalt och privat driven vård och omsorg, erfarenhet från liknade befattning samt relevant utbildning. Alla språkkunskaper är meriterande. Du som person är professionell och kunnig i samtal med kunder, medarbetare och myndigheter. Du visar engagemang, och har en positiv attityd. Ärlighet, lojalitet och integritet är viktiga egenskaper.
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med bra kollegor och varierande arbetsuppgifter. Eget ansvar och möjligheter till utveckling samt möjlighet att påverka och få saker att hända.
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning. Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2016-05-06. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Information om tjänsten lämnas av Verksamhetschef Nuran Yilmaz på 076-850 05 76 eller mail nuran.yilmaz@eveo.se. Ansökan skickas till jobb@eveo.se

Om Eveo
Eveo är ett modernt vård- och omsorgsföretag som hanterar och utvecklar språkligt anpassad omsorg med hög kontinuitet i Stockholmsregionen. Idag representeras över 30 olika språk inom en växande organisation som utgår från etablerade kontor och mötesplatser i Stockholms innerstad, Tensta, Sollentuna, Haninge, Huddinge och Södertälje.
Eveo har sedan starten 2009 blivit uppmärksammade för en hållbar tillväxt och ett framgångsrikt socialt företagande av bland annat DI och EY. Under 2014 öppnades Eveo Seniorcentrum, en ideell och kompletterande verksamhetsdel som syftar till att bryta social isolering bland äldre utrikesfödda. Med temat "Det ska vara tryggt att bli gammal" presenterade Stockholms Stads Äldreförvaltningen under 2014 goda exempel från stadens verksamheter. Eveos Mångkulturella Demensteam var just ett sådant utvalt exempel som fick delta. Eveo är medlem i Vårdföretagarna.

Eveo Gun Hands9744 Web

Nyheter

Barbro 4783 Kvadrat

Eveos handlingsplan avseende Covid-19
Personalen följer strängerligen Basala hygienrutinen

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...