Eveo i Järfälla satsning

Många nyfikna mötte upp Eveo hemtjänst på informationsträffen i Jakobergscentrum.
Fehmi Barkaramo, en av initiativtagarna till evenemanget , var glad över att så många visat intresse för Eveos hemtjänst.
- Vi är unika med den trygga omsorgen vi bedriver. Idag kan vi faktiskt hantera alla språkgrupper här i Stockholms län. Det märkas att folk tycker att det är intressant och vill gärna veta mer om hur vi bedriver hemtjänst i Järfälla, berättar Fehmi.

Eveo har varit en godkänd utförare i Järfälla under snart 3 år. Kayhan Utkutug, VD på Eveo, vill utveckla verksamheten i kommunen. Behovet för språkligt och kulturellt anpassad omsorg ökar. På Eveo finns både erfarenhet och kompetens för att vara ett det tryggt stöd i vardagen som brukare med annan kulturell eller språklig bakgrund efterfrågar. Brukarundersökningarna från Sollentuna, Haninge och Solna visar att Eveo klar det uppdraget med mycket höga betyg.
- Vi tittar nu på att bredda vår satsning för att öka servicegraden här i Järfälla. Vi letar för fullt efter lokaler där vi kan öppna upp en ny träffpunkt – precis som i Sollentuna och Flemingsberg. Erfarenheterna därifrån är mycket positiva, säger han.

Img 2726

Nyheter

Barbro 4783 Kvadrat

Eveos handlingsplan avseende Covid-19
Personalen följer strängerligen Basala hygienrutinen

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...