Jobba på Eveo

Eveo 5098 Panorama

Eveo är ett vård- och omsorgsföretag som erbjuder hemtjänst, ledsagning, dagverksamhet och avlösning med hög kvalitet. Vi strävar vi alltid efter att ge våra brukare engagerad, empatisk och personlig hjälp. En förutsättning för att lyckas med det är att du som medarbetare känner dig delaktig i verksamheten, att du villig att ta ansvar för att omsorgsarbetet ska vara brukarens villkor.

Vår filosofi är enkel. Vi vill ge brukaren inflytande över omsorgen. Det ställer höga krav på dig som medarbetare, dels ifråga om kompetens, men också ifråga om ansvarskänsla, flexibilitet, lyhördhet och social förmåga. Vi arbetar med människor och du är vårt ansikte utåt. Det gör dig till ambassadören för vårt företag och vår företagsfilosofi. Därför är det viktigt för oss att du trivs med ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

Vi söker löpande vårdbiträden och undersköterskor för vår verksamhet. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av Eveo och känner att din personlighet och erfarenhet passar in i vår företagsfilosofi så är du välkommen att skicka ditt CV till oss på jobb@eveo.se

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via telefon, så vänligen skicka först in ansökan via den ovannämnda e-postadressen. Därefter hör vi av oss. I din ansökan ser vi också gärna att du berättar var du vill arbeta och hur mycket du vill arbeta.

Nyheter

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...

Img 0958

Yogaresa till Tynningö med Eveo
Premiär! Första yogaresan med Eveo Seniorcentrum