Jobba på Eveo

Eveo 5098 Panorama

Eveo är ett vård- och omsorgsföretag som erbjuder hemtjänst, ledsagning, dagverksamhet och avlösning med hög kvalitet. Vi strävar vi alltid efter att ge våra brukare engagerad, empatisk och personlig hjälp. En förutsättning för att lyckas med det är att du som medarbetare känner dig delaktig i verksamheten, att du villig att ta ansvar för att omsorgsarbetet ska vara brukarens villkor.

Vår filosofi är enkel. Vi vill ge brukaren inflytande över omsorgen. Det ställer höga krav på dig som medarbetare, dels ifråga om kompetens, men också ifråga om ansvarskänsla, flexibilitet, lyhördhet och social förmåga. Vi arbetar med människor och du är vårt ansikte utåt. Det gör dig till ambassadören för vårt företag och vår företagsfilosofi. Därför är det viktigt för oss att du trivs med ditt arbete och dina arbetsuppgifter.

Vi söker löpande vårdbiträden och undersköterskor för vår verksamhet. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. Vill du vara en del av Eveo och känner att din personlighet och erfarenhet passar in i vår företagsfilosofi så är du välkommen att skicka ditt CV till oss på jobb@eveo.se

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via telefon, så vänligen skicka först in ansökan via den ovannämnda e-postadressen. Därefter hör vi av oss. I din ansökan ser vi också gärna att du berättar var du vill arbeta och hur mycket du vill arbeta.

Anställningsvillkor
På Eveo får du själv bestämma hur mycket du vill arbeta. Deltid eller heltid. Om du vill arbeta heltid innebär det att du måste kunna arbeta någon helg eller kväll, beroende på hur beläggningen ser ut. Tillsammans med din chef lägger ni upp ditt arbetsschema. När du börjar din anställning sker det via en allmän visstidsanställning. Inom ett år har du möjlighet att konvertera din anställning till en tillsvidare anställning.

Vi har kollektivavtal via vårdföretagarna. Det innebär bland annat att du har rätt till årlig lönerevision, att du är försäkrad på din arbetsplats och att vi avsätter pension till dig.

Som arbetsgivare vill vi vara tydliga med vad vi förväntar oss från dig och vad du kan förvänta dig från oss. Vi gör vårt allra bästa så att du skall få det stöd du behöver för att kunna göra ditt arbete bra. Det betyder att om det finns arbetsmiljöproblem eller att anhöriga och kunder vill att du skall göra något som du inte är bekväm med, så hantera vi det. För oss är det viktigt att ha en bra dialog kring hur det löpande arbetet fortgår. Vi har en egen ergonomistudio där vi kan simulera olika förflyttningssituationer. Vi deltar i det pågående omvårdnadslyftet. Det innebär att om du läser till undersköterska samtidigt som du arbetar, finns det möjlighet för dig att göra det på betald arbetstid.

När du arbetar på Eveo är vi din arbetsgivare. Inte kunderna. Det betyder bland annat att om en kund vill att du skall göra något som det inte finns utrymme för i ditt schema vil vi att du kontaktar arbetsledningen för att kontrollera att det önskemålet fungerar med ditt schema och då att inte någon annan blir lidande. Vidare kan inte kunderna välja personal, men de kan så klart önska personal. Och du kan också önska vilka kunder du vill gå till. Vi försöker tillgodose det i möjligaste mån. Men vi måste få ihop helheten och vi schemalägger generellt efter område.

Vi erbjuder också friskvårdsbidrag på 2000 kr / år.

Nyheter

Barbro 4783 Kvadrat

Eveos handlingsplan avseende Covid-19
Personalen följer strängerligen Basala hygienrutinen

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...