Bli kund hos oss på Eveo

 Jeh5110

På Eveo ger vi dig BRA hemtjänst med hög kvalitet. Våra erfarna vårdbiträden och undersköterskor har som mål att göra din vardag både enkel och trygg. Kundval inom äldreomsorgen innebär att det är du som bestämmer vem som ska utföra omsorgen hemma hos dig.

Eveo har som verksamhetsidé att erbjuda vård, omsorg och service helt och hållet på dina villkor. I nära samråd med kommun, vårdgivare, medarbetare och kunder har vi tagit fram funktionella helhetslösningar där dina personliga behov står i fokus. Vi garanterar att du och dina anhöriga ska känna både trygghet och stöd i samarbetet med oss på Eveo.

På Eveo vet vi att alla är olika. Därför anpassar vi oss efter dig. Vi vill att du skall få samma personal så mycket som möjligt och att du skall vara informerad om vad som händer kring din omvårdnad. De personal som kommer till dig får rätt information om vad de skall göra och schemaläggs på de tider du önskar. Vi kan så skicka förenklad och avpersonaliserad version av din genomförandeplan till dig och/eller dina anhöriga. Du kan kommentera denna direkt för eventuella ändringar.

Du och/eller dina anhöriga får besked via SMS eller mail på vem som skall komma och vilken tid. Detta meddelar vi dagen innan. Vid eventuella förändringar hör vi alltid av oss. Vi är ett företag som drivs och ägs av vänner och familj. Du kan svara på de SMS:en och då kommer dina/era synpunkter direkt in till planeringen.

Eveo är medlem i Vårdföretagarna och har kollektivavtal. Vi har tillstånd från IVO att bedriva hemtjänst, ledsagning och avlösning. Trygghet, delaktighet och inflytande är våra värdeord.

Vi berättar gärna mer om oss på Eveo, våra medarbetare och våra tjänster. Om du har behov av, men tidigare inte fått hemtjänst, så berättar vi hur du går tillväga. Kontakta oss så berättar vi hur du enkelt får tillgång till våra tjänster.  Om du är i behov av hemtjänst måste du först kontakta din kommun.

Telefon: 08-559 25 003

Epost: info@eveo.se

facebook/@Eveohemtjanst

instagram/eveo_kultur

Nyheter

Barbro 4783 Kvadrat

Eveos handlingsplan avseende Covid-19
Personalen följer strängerligen Basala hygienrutinen

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...