Bli kund hos oss på Eveo

 Jeh5110

På Eveo ger vi dig BRA hemtjänst med hög kvalitet. Våra erfarna vårdbiträden och undersköterskor har som mål att göra din vardag både enkel och trygg. Kundval inom äldreomsorgen innebär att det är du som bestämmer vem som ska utföra omsorgen hemma hos dig.

Eveo har som verksamhetsidé att erbjuda vård, omsorg och service helt och hållet på dina villkor. I nära samråd med kommun, vårdgivare, medarbetare och kunder har vi tagit fram funktionella helhetslösningar där dina personliga behov står i fokus. Vi garanterar att du och dina anhöriga ska känna både trygghet och stöd i samarbetet med oss på Eveo.

Vi berättar gärna mer om oss på Eveo, våra medarbetare och våra tjänster. Om du har behov av, men tidigare inte fått hemtjänst, så berättar vi hur du går tillväga. Kontakta oss så berättar vi hur du enkelt får tillgång till våra tjänster.  Om du är i behov av hemtjänst måste du först kontakta din kommun.

Telefon: 08-559 25 003

Epost: info@eveo.se

Hemtjänst i Tensta, hemtjänst i Rinkeby Kista, hemtjänst i Hässelby Vällingby, hemtjänst i Bromma, hemtjänst på Norrmalm, hemtjänst på Kungsholmen, hemtjänst på Södermalm, hemtjänst i Enskede, hemtjänst i Skarpnäck, hemtjänst i Skärholmen, hemtjänst i Liljeholmen, hemtjänst i Älvsjö, hemtjänst Sollentuna, hemtjänst i Järfälla, hemtjänst i Huddinge, hemtjänst i Södertälje  

Nyheter

Img 0924

Senioryoga firar 2 år på Kupan
Vår Senioryoga firar 2 år på Kupan! Stort tack till yogaledare Kicki Åhs som ...

Img 6198

Eveos hemtjänst på lokal- tv i Södertälje
Var sjätte utlovade timme inom hemtjänsten i Södertälje kommun utfördes aldri...

Img 0958

Yogaresa till Tynningö med Eveo
Premiär! Första yogaresan med Eveo Seniorcentrum